› Woningen
  › Bedrijfsobjecten
  › Verkocht
   
  › Aankoop
  › Verkoop
  › Taxaties
  › Hypotheken
   
  › Vacatures
  › Contact
   

 


Cissy van Marxveldtstraat 97 Almere

Royale KWADRANTWONING met inpandige GARAGE, verzorgde tuin en ruim DAKTERRAS, gelegen in de geliefde Literatuurwijk.

meer over dit object ›

 

 


Gruttolaan 133 Schagen

Wonen op niveau in deze royale SPLIT-LEVEL WONING met carport en tuin op het zuiden, gelegen op ideale stek in het kindvriendelijke, groene woonomgeving.

meer over dit object ›

 

 Hondsdraf 76 Zwaag (Hoorn)

Betaalbare eengezinswoning met vier slaapkamers, aangebouwde berging en vrij gelegen achtertuin aan het water op uitstekende lokatie in kindvriendelijke woonomgeving.

meer over dit object ›

 

 
Aletta Jacobsstraat 65 Alkmaar

Ideale driekamer-starterswoning met tuin en eigen parkeerplaats voor de deur, gelegen op loopafstand van winkelcentrum Daalmeer. Ondergrond is geen erfpacht, maar volle eigendom.

 

 

 Louis Couperusstraat 67 Alkmaar

Prima onderhouden uitgebouwde hoekwoning (bouwjaar 2002) met garage en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Ideaal gelegen in de kindvriendelijke en geliefde woonwijk Vroonermeer.

meer over deze woning ›

 

 


Ebbegaal 13 Warmenhuizen

Ruime eengezinswoning met vier slaapkamers in geliefde, kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van park.

meer over dit object ›

 

 Sint Annastraat 27 Alkmaar

Rijksmonumentaal pand (herenhuis, voormalige galerie met bovenwoning) met karakteristieke trapgevel en ruim dakterras, gelegen in de historische binnenstad van Alkmaar. Dit object biedt u een prachtige kans voor de combinatie van wonen en werken op schitterende lokatie tussen het Fnidsen en het Verdronkenoord.

meer over deze woning ›

 Gijs van Gaalenstraat 18 Kreileroord

Robuuste hoekwoning met garage/berging en flinke tuin op het westen op royaal perceel (260 m2 eigen grond). Aanvaarding kan snel!

meer over dit object ›

 

 Hidalgostraat 19 Oudorp (Alkmaar)

Royaal uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde garage en verzorgde tuin op het zuidoosten, gelegen in het geliefde Oudorp in de kindvriendelijke woonwijk "Kraspolder".
meer over deze woning ›

 Fanny Blankers-Koenlaan 332 Hoofddorp

Ideaal nabij alle voorzieningen en op loopafstand van recreatiegebied gelegen, moderne eengezinswoning met o.a. luxe woonkeuken en moderne, complete badkamer met jacuzzi.

meer over deze woning ›

 Westerstraat 53 Oudorp (gemeente Alkmaar)

Karakteristieke vrijstaande woning met schuur en fraai aangelegde tuin rondom in het centrum van het "oude Oudorp".

meer over dit object ›

 Westerweg 58 Alkmaar

Karakteristiek doch geheel gerenoveerd helft van een dubbel woonhuis met binnenplaats (W) op ideale stek nabij de Alkmaarder Hout, de binnenstad en het NS-station. Gemeentelijk monument.

meer over deze woning ›

 Jeudje 18 Hoorn

 

Riant herenhuis met o.a. vier slaapkamers, tuin op het zuidwesten en eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage, in geliefde woonomgeving aan autovrije straat in de Hoornse binnenstad. De achtertuin grenst aan een gemeenschappelijke binnentuin.


meer over deze woning ›

 


Sonnenburg 10 Alkmaar/Oudorp

Ideale, ruime eengezinswoning met recent geplaatste dakopbouw op prachtige stek in de Oudorperpolder. Gelegen in zeer kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van scholen, winkels en natuurgebied de Oudorperhout.

meer over dit object ›

 Creutzberglaan 133 Beverwijk

Sfeervolle, geheel gerenoveerde, jaren ’30 erkerwoning (helft van dubbel), gelegen in geliefde woonomgeving aan de rand van duingebied.

meer over deze woning ›

 


Verspronckweg 87 Haarlem

Prachtig ruim en karakteristiek benedenhuis met extra slaapkamer in achterhuis op eerste verdieping en tuin op het zuidwesten. Totaal twee slaapkamers. Woonkamer ruim 50 m2!

meer over deze woning ›

 Mercuriusstraat 38 Oudorp (Alkmaar)

Zeer royale (ca. 500 m3!) uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande stenen garage en parkeerplaats op eigen terrein, gelegen in kindvriendelijke woonomgeving.

meer over deze woning ›

 


Grutterij 10 Alkmaar

Starters opgelet! Prachtig licht studioappartement met groot gezamenlijk dakterras en seperate berging voor een aantrekkelijke prijs. Dit leuke appartement ligt op de derde (bovenste!) etage van een goed onderhouden complex.

meer over deze woning ›

 


Hobbemalaan 89 Alkmaar

Keurig gemoderniseerd vierkamer-appartement met ruim balkon, gelegen aan de westkant van Alkmaar in de geliefde woonwijk Hoefplan.

meer over deze woning ›

 De Wieken 4 Oudorp (Alkmaar)

Royale eengezinswoning (405 m3) met vier slaapkamers en diepe verzorgde tuin op prachtige stek aan de rand van park en natuurgebied de Oudorperhout.

meer over deze woning ›

 Buwitsacker 8 Castricum

Robuust helft van dubbel woonhuis met grote garage en fraai aangelegde tuin op het zuidoosten. Gelegen in kindvriendelijke woonomgeving.

meer over deze woning ›

 Schuitengat 1a Zandvoort

Op zoek naar een pied-à-terre of gewoon heerlijk wonen aan zee voor een scherpe prijs?
Dit uniek gesitueerde en fraai verbouwde tweekamer-hoek-appartement met terras, ligt direct aan de boulevard en het strand!

meer over deze woning ›

 
Dukaatstraat 3 Alkmaar

Ruime tussenwoning met eigen oprit/parkeerplaats, luxe keuken en badkamer, vier ruime slaapkamers en fraai aangelegde achtertuin op het oosten, gelegen in kindvriendelijke, rustige woonomgeving nabij recreatiegebied 't Geestemerambacht.

meer over deze woning ›

 


Fazantstraat 17 Groet (Schoorl)

Tussenwoning met zonnige tuin op het westen. De woning ligt op loopafstand van de duinen!

meer over deze woning ›

 

Dr. Jacobilaan 8a Castricum (Bakkum)

Fraai verbouwd en luxe afgewerkt helft van een dubbel woonhuis met carport en besloten achtertuin op het zuiden in rustige woonomgeving op loopafstand van duinreservaat en de oude dorpskern van Bakkum

meer over deze woning ›

 Junohof 28 Oudorp (Alkmaar)

Royaal herenhuis (geschakeld helft van een dubbel woonhuis) met carport en fraai aangelegde achtertuin op steenworpafstand van tennisclub, scholen en wandelpark in zeer geliefde woonomgeving  

meer over deze woning ›

 Dubbelebuurt 29 Alkmaar

Royaal vier-kamer-hoekappartement midden in het stadcentrum, gelegen aan het Alkmaarse cultuurplein het Canadaplein.

meer over deze woning ›

 Wipmolen 21 Alkmaar/Oudorp

Tussenwoning met eigen parkeerplaats en carport, drie ruime slaapkamers en achtertuin op het westen, gelegen in kindvriendelijke, rustige woonomgeving op loopafstand van park. meer over deze woning ›

 Rollerusstraat 14 Castricum

Ideaal gelegen royale eengezinswoning (ca. 360 m3) met berging en achtertuin op het westen. Vrije ligging aan de achterzijde en een prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde!

meer over deze woning ›

 Vlietwaard 173 Alkmaar

Royale eengezinswoning met eigen oprit/parkeerplaats, moderne keuken en badkamer, verzorgde achtertuin en maar liefst vijf ruime slaapkamers, gelegen in kindvriendelijke rustige woonomgeving op loopafstand van NS-station.

meer over deze woning ›

 Vliestroom 25 Alkmaar

Ruim helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen berging, super-de-luxe keuken en vier ruime slaapkamers, gelegen in kindvriendelijke woonomgeving.

meer over deze woning ›

 Rijksweg 136C Limmen

Ruime, robuuste twee-onder-een-kapwoning met grote garage en flinke tuin.

meer over deze woning ›

 
Vogezenstraat 10 Alkmaar

Uitgebouwde eengezinswoning met ruime woonkamer, vier slaapkamers, luxe keuken, moderne badkamer, vrijstaande berging en diepe achtertuin op het oosten.

meer over deze woning ›

 
Sagittastraat 12 Oudorp

Uitgebouwde hoekwoning met atelier/hobbyschuur, veranda, erker en aangebouwde garage/berging, gelegen op loopafstand van winkels en scholen. Eventueel geschikt voor kantoor of praktijk aan huis.

meer over deze woning ›

 Hidalgostraat 7 Oudorp

Ruim helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde garage, vier slaapkamers en achtertuin op het zuidoosten, gelegen in kindvriendelijke woonomgeving.

meer over deze woning ›

 Varnebroek 20 Alkmaar

Starters opgelet! Deze sfeervolle tussenwoning met achterplaats en groot dakterras ligt op 5 minuten loopafstand van de Alkmaarse binnenstad.

meer over deze woning ›

 Vermeerstraat 24 Alkmaar

Recent gemoderniseerde en uitgebouwde jaren dertig ERKERWONING met zonnige achtertuin op het westen, gelegen in het geliefde Rembrandtkwartier.

Super-de-luxe keuken en badkamer!

meer over deze woning ›

 Distheen 31 Heerhugowaard

Heerlijk ruime hoekwoning met o.a. vier (mogelijk vijf) slaapkamers en terras aan

het water. Gelegen in kindvriendelijke woonwijk.

meer over deze woning ›

 Zoutmanlaan 32 Castricum

Volledig gerenoveerde en keurig afgewerkte hoekwoning met garage en achtertuin op het westen, gelegen op loopafstand van winkels, scholen en diverse voorzieningen.

meer over deze woning ›

 Snaarmanslaan 84 Alkmaar

Vrijwel geheel gerenoveerde sfeervolle tussenwoning met flinke tuin op het zuiden en ruime vrijstaande berging. Gelegen op loopafstand van het stadscentrum en NS-Station. meer over deze woning ›

 
Grutterij 30 Alkmaar

Bijzonder ruime maisonnettewoning met o.a. luxe woonkeuken, drie slaapkamers, berging en flinke achtertuin op het zuidoosten.

meer over deze woning ›

Vraagprijs € 169.000,- kosten koper
Ursemmerweg 14  Ursem

Te renoveren vrijstaande woning met berging op 1203 m2 eigen grond, gelegen net buiten het gezellige dorp Ursem. Vrij uitzicht aan voorzijde.

meer over deze woning ›

 
Varnebroek 16 Alkmaar

Heerlijk wonen op steenworpafstand van de Alkmaarse binnenstad? Kom dan snel kijken naar deze sfeervolle gemoderniseerde vierkamerwoning met stadstuintje!

meer over deze woning ›

 
Van Beyerenstraat 2 Alkmaar

Zeer comfortabele geheel gerenoveerde en uitgebouwde hoekwoning met aangebouwde erker, aangebouwde garage en grote hobbyschuur meer over deze woning ›

 
Hidalgostraat 11 Alkmaar/Oudorp nh

Uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis met mogelijkheid voor kantoor of praktijk en met de achtertuin op het zuidoosten.

meer over deze woning ›

 

Foto


Houtmankade 71 III Amsterdam

Geheel gerenoveerd tweekamerappartement op 3e verdieping op superstek in de hoofdstad

meer over deze woning ›

 
Half-vrijstaand in Bergen NH - Bergerweg 4

Bergerweg 4 te Bergen nh

Ruim helft van dubbel woonhuis met garage. De woning beschikt over een ruime woonkamer, woonkeuken en vier slaapkamers.

meer over deze woning ›

 

Foto

Matsyslaan 36 Heerhugowaard

Riante tussenwoning met vrijstaande stenen berging in geliefde woonomgeving. Vrije ligging aan voor- en achterzijde!!

meer over deze woning ›

 Valkenierstraat 27a  Alkmaar

Halfvrijstaande semi-bungalow met car-port en zonnige achtertuin op het zuidwesten. De woning telt maar liefst vijf slaapkamers en is zeer gunstig gelegen.

meer over deze woning ›

 Forestusstraat 15 Alkmaar

Sfeervolle stadswoning met een super-gezellige zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend: mogelijkheid voor hobby of praktijk in verwarmd bijgebouw in uw eigen achtertuin! Ideale ligging op loopafstand van de binnenstad en NS-station.

meer over deze woning ›

 


Junohof 41 Oudorp

Ruim (circa 100 m2) en fraai gelegen drie-kamer appartement op de begane grond met flinke zonnige tuin op het zuiden.

meer over deze woning ›

 

Helft van rietgedekte stolp in Ursem


Noorddijkerweg 118a Ursem

Op paradijselijke plek in landelijke dorpsomgeving gelegen achterste helft van een rietgedekte woonboerderij met garage, vrijstaande buitensauna, schitterende tuin (zuid) en prachtig vrij uitzicht over weilanden

meer over deze woning ›

 


Waterdrieblad 45 Oudkarspel

Prachtig aan singel gelegen bijzonder fraaie twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage en flinke tuin op het zuiden. De woning beschikt o.a. over een luxe badkamer en een moderne keuken.

meer over deze woning ›

 

Hoekwoning in Alkmaar - Sint Annastraat 15


Sint Annastraat 15 Alkmaar

Karakteristiek voormalig woon-/winkelpand in het stadscentrum van Alkmaar. Mogelijkheid voor kantoor, praktijk of atelier (met eigen entree) aan huis. Beschermd stadsgezicht. meer over deze woning ›

 


Junohof 41 Oudorp

Ruim (circa 100 m2) en fraai gelegen drie-kamer appartement op de begane grond met flinke zonnige tuin op het zuiden.

meer over deze woning ›

 
Half-vrijstaand in Oudorp NH - Hidalgostraat 16

Hidalgostraat 16 Oudorp nh (Alkmaar)

Perfect onderhouden helft van dubbel woonhuis met garage, serre en fraai door tuinarchitect ontworpen aangelegde tuin.

meer over deze woning ›

 

Villa in Oudorp


Junohof 32   Alkmaar / Oudorp NH

Uiterst comfortabel en ruim (circa 100 m2) driekamer-appartement op de begane grond met flinke fraai aangelegde achter- en zijtuin (Z) én garage op eigen grond. .

meer over deze woning ›

 


G.H.A. de Zeeuwstraat 31 Alkmaar

Prima onderhouden tussenwoning met aangebouwde berging, parkeerplaats op eigen terrein en zonnige tuin op het westen. De woning beschikt o.a. over een luxe keuken (2002) en vier slaapkamers.

meer over deze woning ›

 


Tiberstraat 4 Alkmaar

Fraai onder architectuur gebouwde hoek-/patiowoning met extra dakopbouw, woonkamer met halfronde erker en twee dakterrassen.

meer over deze woning ›

 


Hidalgostraat 1 Oudorp nh (Alkmaar)

Royale uitgebouwde twee-onder-een-kap-woning met serre, grote dakkapel en prachtig grote achtertuin, gelegen in de kindvriendelijke en de geliefde woonwijk "Kraspolder" in Oudorp meer over deze woning ›

 


Pallasstraat 7 Oudorp (Alkmaar)

Zeer groot geschakeld herenhuis met aangebouwde garage en achtertuin op het zuidoosten in het geliefde Oudorp. Vrije ligging aan voorzijde.

meer over deze woning ›

 
Half-vrijstaand in Oudorp NH - Hidalgostraat 3

Hidalgostraat 3 Alkmaar/Oudorp nh

Modern en ruim helft van dubbel woonhuis met aangebouwde garage en riante fraaie aangelegde tuin. De in 1994 gebouwde woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, woonkeuken en vier slaapkamers.

meer over deze woning ›

 


Nicolaas Beetsweg 33 te Heiloo

Compleet gerenoveerde en bijzonder sfeervol helft van een dubbel woonhuis met ruime berging, parkeerplaats op eigen terrein en circa 20 meter diepe, vrij gelegen achtertuin op het westen. Op loopafstand van het Heilooër bos en winkelhof 't Loo.

meer over deze woning ›

 


Tuinstraat 9 Alkmaar

Karakteristieke stadswoning met berging en diepe tuin (Z/W) op loopafstand van het NS-station en de Alkmaarse binnenstad.

meer over deze woning ›

 


Astrastraat 5 te Alkmaar / Oudorp NH

U zoekt leefruimte of de mogelijkheid voor een kantoor of praktijk aan huis? Kom dan eens kijken in dit royale geschakelde herenhuis (ca. 625 m3) met garage en tuin op het zuiden.

meer over deze woning ›

 Monnet-Nes 4 te Bergen nh

Helft van een dubbel woonhuis en nabij gelegen garage op paradijselijke plek in de "Heerlijkheid Bergen" aan de mooiste "Nes". Riante fraai aangelegde tuin aan het water. Hier bent u 365 dagen per jaar op vakantie!

meer over deze woning ›

 


Bregwaard 52 te Alkmaar

Royale drive-in-woning (410 m3) met privacyvolle achtertuin op het zuiden, op loopafstand van het stadscentrum en NS-station.

meer over deze woning ›
Nieuwpoortslaan 109 te Alkmaar

Karakteristieke woning gelegen op ideale locatie in de directe nabijheid van o.a. de Alkmaarder Hout, tennispark, winkels, uitvalswegen en het stadscentrum.

meer over deze woning ›

 


Dijk 55 Broek op Langedijk

Prima onderhouden royale vrijstaande woning (circa 480 m3) met berging en achtertuin op het westen op 280 m2 eigen grond.

meer over deze woning ›
Pastoorsgroet 18 Warmenhuizen

Helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde garage en fraai aangelegde tuin op het westen.

meer over deze woning ›
Klipper 26 te Broek op Langedijk

In rustige wijk (Mayersloot) gelegen goed onderhouden 5-kamer eengezinswoning met aangebouwde berging en diepe achtertuin op het oosten.

meer over deze woning ›Laan van Brussel 15 te Alkmaar

Plaatje van een woning op ideale stek nabij uitvalswegen en winkelcentrum De Mare. Vier slaapkamers, uitgebouwde woonkamer en super-de-luxe keuken!

meer over deze woning ›Hobbemalaan 139 te Alkmaar

Riante prima onderhouden hoekwoning met flinke tuin, gelegen op ideale locatie. Het fijne van dit object is de grote hoeveelheid licht in de woning door de uitstekende ligging en de grote raampartijen.

meer over deze woning ›
Hobbemalaan 25 te Alkmaar

Niets hoeven opknappen, alleen maar verhuizen? Dat kan! Zeer stijlvol gerenoveerd driekamer-appartement (voorheen vier kamers) waar werkelijk alles al aan gedaan is!

meer over deze woning ›Bohemenstraat 54 te Alkmaar

Royale uitgebouwde eengezins-hoekwoning met grote tuin aan het water. Deze bijzondere woning ligt op een ideale stek op loopafstand van winkelcentrum, scholen, park en openbaar vervoer in een zeer kindvriendelijke woonomgeving (woonerf) met een kinderspeelplaats direct voor de deur.

meer over deze woning ›

 Boomweijdt 8 te Heiloo

Rustig in het geliefde "Plan Oost" gelegen ruime eengezinswoning met 12 meter diepe zonnige tuin en maar liefst 5 slaapkamers, gesitueerd in kindvriendelijke wijk en op loopafstand van winkelhof 't Loo.

meer over deze woning ›
Orgelmakerstraat 32 te Alkmaar

Royale eengezinswoning (375 m3) met 5 slaapkamers en vrij gelegen achtertuin op het zuidoosten. Gelegen in kindvriendelijke wijk en op loopafstand van scholen en winkels. Prima onderhouden woning. Eigen parkeerplaats

meer over deze woning ›Pelmolen 9 Heerhugowaard

Aan deze ideaal gelegen hoekwoning hoeft u echt niets meer te doen: u kunt zo uw spullen neerzetten! De woning verkeert namelijk aan zowel binnen- als buitenzijde in een perfecte staat van onderhoud. De heerlijke fraai aangelegde tuin op het zuidwesten maakt het geheel tot een ideale woonplek.Rosmolen 12 Heerhugowaard

Prima onderhouden eengezinswoning, vrij gelegen aan parkrand en met 15 meter diepe achtertuin op het westen. De woning beschikt over drie slaapkamers en een zeer ruime 2e verdieping met nieuwe dakramen waar u nog eens twee slaapkamers zou kunnen realiseren.

meer over deze woning ›
Brughagedis 12 Heerhugowaard

In de geliefde woonwijk "Butterhuizen", met de tuin op het zuidoosten en aan de voorzijde geheel vrij aan brede watersingel gelegen, bieden wij deze traditioneel gebouwde perfect onderhouden twee-onder-één-kapwoning met carport aan.    

meer over deze woning ›
Klompenmakerstraat 20 te Alkmaar

Vrij gelegen eengezins-hoekwoning met 12 meter diepe zonnige tuin en vier slaapkamers gesitueerd in kindvriendelijke wijk. Gunstige ligging t.o.v. van stadscentrum, uitvalswegen, scholen, winkels en openbaar vervoer

meer over deze woning ›
Grutterij 21 te Alkmaar

Starters opgelet! Ideale woning voor de kleinere (één-a-tweepersoons) huishoudens!
In perfecte staat verkerend studio-appartement (hoekwoning) met woonkamer, half open keuken en separaat slaapgedeelte.

meer over deze woning ›Schouwstraat 11 te Alkmaar

In geliefde woonomgeving gelegen prima onderhouden royale hoekwoning met aangebouwde garage en met fraai aangelegde voor- en achtertuin, in de directe nabijheid van winkelcentrum, park, NS-station, scholen en uitvalswegen.
meer over deze woning ›

 

Moraviëstraat 8 te Alkmaar

Heel soms is er zo'n speciaal plekje te koop, een stukje paradijs op aarde...

Als u daar naar op zoek bent moet snel eens komen kijken bij deze woning. Ideale stek in het groen en met een bijzonder fraaie tuin (eigenlijk zouden we moeten spreken over een "hof") op het zuiden.

meer over deze woning ›Bregwaard 100 Alkmaar

Royale eengezinswoning (400 m3!) met een ideale ligging nabij het stadscentrum, NS-stations etc. De woning beschikt o.a. over een Z-vormige woonkamer (ca. 35 m2), moderne keuken in nostalgische stijl en vier flinke slaapkamers

meer over deze woning ›Van der Weydenlaan 24 Heerhugowaard

Royale uitgebouwde eengezinswoning op perfecte zeer kindvriendelijke lokatie en met vier (mogelijk vijf) ruime slaapkamers. Dit comfortabele, goed onderhouden woonhuis biedt blijvend vrij uitzicht over speelveld.

meer over deze woning ›

 


Bellinistraat 99 Alkmaar

Ideale starterswoning (studio) in de Bergermeer, op loopafstand van winkels, station, etc. Het appartement ligt op de 1e etage en beschikt over een ruim zonnig balkon op het westen.

meer over deze woning ›
Schouwstraat 15 Alkmaar

Sfeervolle hoekwoning in zeer geliefde woonomgeving. Deze fraaie karaktervolle woning beschikt o.a. over vier ruime slaapkamers, een luxe keuken en een moderne badkamer. Zowel de voor- als achtertuin zijn recent fraai aangelegd.

meer over deze woning ›Blaer 46 Koedijk (Alkmaar)

Geschakelde eengezinswoning in het vriendelijke Koedijk, gelegen nabij winkels, scholen, sporthal etc. De woning is prima onderhouden en is zowel aan de voor- als achterzijde vrij gelegen.

meer over deze woning ›Hilleniusstraat 27 Alkmaar

Op slechts 5 minuten afstand van recreatiegebied Geestmerambacht gelegen zonnige middenwoning met diverse extra's waaronder een hardhouten schuifpui, massieve eikenhouten parketvloer op de begane grond en 1e verdieping, royale open keuken en hardhouten terras.

meer over deze woning ›

 
 

Bohemenstraat 6 te Alkmaar

Prima onderhouden ruime tussenwoning met tuin op het zuidwesten aan het water, parkeergelegenheid op eigen terrein en vrije ligging aan de voor- en achterzijde. Gelegen in zeer kindvriendelijke woonwijk (aan woonerf) en op steenworpafstand van park, scholen, buurtwinkelcentrum, bushalte, etc.

meer over deze woning ›Bohemenstraat 50 Alkmaar

Altijd al aan het water willen wonen? Deze prima onderhouden ruime tussenwoning met achtertuin op het zuiden ligt aan de ringsloot Daalmeer. Een water waarover u per kano, motorbootje of al schaatsenrijdend bijvoorbeeld naar Koedijk of park De Rekerhout kunt gaan.

meer over deze woning ›Vogelweg 117 Alkmaar

Groot gezin? Ruimte nodig voor uw hobby? Deze prima onderhouden ruime eengezinswoning (ca. 380 m3!) met 4 (mogelijk 5) slaapkamers biedt u alle ruimte. De woning is bovendien gunstig gelegen nabij scholen, winkelcentrum, park, openbaar vervoer (bus en station NS) en uitvalswegen.

meer over deze woning ›M. van Weerdenburglaan 46A Egmond aan      den Hoef

Op fietsafstand van strand, zee en duinen gelegen vrijstaande villa met tuin rondom. De woning ligt in een kindvriendelijke woonomgeving en op loopafstand van de nostalgische Slotkapel.

meer over deze woning ›

 
Oudburgerlaan 10 Heiloo

Hoekwoning in op prachtig rustig plekje in Heiloo met grote tuin op het zuiden op 198 m2 eigen grond. Als u een woning zoekt waarin u zich als doe-het-zelver helemaal kunt uitleven dan zou dit misschien iets voor u kunnen zijn.

meer over deze woning ›

 


Bohemenstraat 52 Alkmaar
Goed vertoeven op uw veranda aan het water? Kanotocht maken vanuit uw achtertuin? Wij bieden u deze zeer bijzondere geschakelde hoekwoning met 4 (voorheen 5) slaapkamers op magnifieke plek met een vrije ligging aan voor- en achterzijde en met prachtig aangelegde grote tuin (Z) aan het water.     meer over deze woning ›

 

Staetenhof Makelaars is een volledig gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in aankoopgebeleiding en taxaties van onroerende zaken. Wij zijn gevestigd in Alkmaar (Oudorp).

Staetenhof Makelaars is aangesloten bij de VBO, de snelst groeiende beroepsorganisatie voor makelaars, vastgoedprofessionals en taxateurs in Nederland.