› Woningen
  › Bedrijfsobjecten
  › Verkocht
   
  › Aankoop
  › Verkoop
  › Taxaties
  › Hypotheken
   
  › Vacatures
  › Contact
   

 

 Junohof 63 Oudorp (Alkmaar)

Royaal HOEK MAISONETTE met groot balkon (10 m2) op het zuiden + GARAGE (!) op de begane grond, gelegen op ideale lokatie in het geliefde Oudorp nabij alle voorzieningen (tennis- en wandelpark, winkels, uitvalswegen, etc.). Gelegen op relatief korte afstand van het Alkmaarse stadscentrum en uitvalswegen (ring Alkmaar).

meer over dit object ›

Vraagprijs € 175.000,- kk


Geesterland 23 Ursem

Zeer royaal en uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis (bouwjaar 2003) met berging en verzorgde tuin, gelegen in moderne woonwijk. Deze woning beschikt over 5 ruime slaapkamers en woonkamer van circa 60 m2!

meer over deze woning ›

Vraagprijs € 275.000,- kosten koperM. Zeldenrust-Noordanusstraat 28 Alkmaar

Prima onderhouden helft van dubbel woonhuis met royale fraai aangelegde tuin, gelegen in kindvriendelijke woonomgeving nabij alle denkbare voorzieningen.

meer over deze woning ›

Vraagprijs € 299.000,- kosten koper


Cissy van Marxveldtstraat 97 Almere

Royale KWADRANTWONING met inpandige GARAGE, verzorgde tuin en ruim DAKTERRAS, gelegen in de geliefde Literatuurwijk.

meer over dit object ›

 

 


Gruttolaan 133 Schagen

Wonen op niveau in deze royale SPLIT-LEVEL WONING met carport en tuin op het zuiden, gelegen op ideale stek in het kindvriendelijke, groene woonomgeving.

meer over dit object ›

 Hondsdraf 76 Zwaag (Hoorn)

Betaalbare eengezinswoning met vier slaapkamers, aangebouwde berging en vrij gelegen achtertuin aan het water op uitstekende lokatie in kindvriendelijke woonomgeving.

meer over dit object ›

 

 
Gouwe 118 Heerhugowaard

Zeer comfortabele en ruime eengezinswoning met o.a. moderne, compleet uitgevoerde keuken en luxe badkamer, drie slaapkamers + flinke zolder met dakkapel (extra kamer mogelijk!).

meer over deze woning ›

 

 Louis Couperusstraat 67 Alkmaar

Prima onderhouden uitgebouwde hoekwoning (bouwjaar 2002) met garage en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Ideaal gelegen in de kindvriendelijke en geliefde woonwijk Vroonermeer.

meer over deze woning ›

 

 


Ebbegaal 13 Warmenhuizen

Ruime eengezinswoning met vier slaapkamers in geliefde, kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van park.

meer over dit object ›

 

 Gijs van Gaalenstraat 18 Kreileroord

Robuuste hoekwoning met garage/berging en flinke tuin op het westen op royaal perceel (260 m2 eigen grond). Aanvaarding kan snel!

meer over dit object ›

 

 Sint Annastraat 27 Alkmaar

Rijksmonumentaal pand (herenhuis, voormalige galerie met bovenwoning) met karakteristieke trapgevel en ruim dakterras, gelegen in de historische binnenstad van Alkmaar. Dit object biedt u een prachtige kans voor de combinatie van wonen en werken op schitterende lokatie tussen het Fnidsen en het Verdronkenoord.

meer over deze woning ›

 

 Hidalgostraat 19 Oudorp (Alkmaar)

Royaal uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde garage en verzorgde tuin op het zuidoosten, gelegen in het geliefde Oudorp in de kindvriendelijke woonwijk "Kraspolder".
meer over deze woning ›

 Fanny Blankers-Koenlaan 332 Hoofddorp

Ideaal nabij alle voorzieningen en op loopafstand van recreatiegebied gelegen, moderne eengezinswoning met o.a. luxe woonkeuken en moderne, complete badkamer met jacuzzi.

meer over deze woning ›

 Westerstraat 53 Oudorp (gemeente Alkmaar)

Karakteristieke vrijstaande woning met schuur en fraai aangelegde tuin rondom in het centrum van het "oude Oudorp".

meer over dit object ›

 Dorpsstraat 74 Castricum

Driekamer bovenwoning (circa 85 m2) met woonkeuken en groot dakterras op uitstekende locatie in het centrum van Castricum.

meer over dit object ›

 Westerweg 58 Alkmaar

Karakteristiek doch geheel gerenoveerd helft van een dubbel woonhuis met binnenplaats (W) op ideale stek nabij de Alkmaarder Hout, de binnenstad en het NS-station. Gemeentelijk monument.

meer over deze woning ›

 Jeudje 18 Hoorn

Riant herenhuis met o.a. vier slaapkamers, tuin op het zuidwesten en eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage, in geliefde woonomgeving aan autovrije straat in de Hoornse binnenstad. De achtertuin grenst aan een gemeenschappelijke binnentuin.

meer over deze woning ›

 


Sonnenburg 10 Alkmaar/Oudorp

Ideale, ruime eengezinswoning met recent geplaatste dakopbouw op prachtige stek in de Oudorperpolder. Gelegen in zeer kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van scholen, winkels en natuurgebied de Oudorperhout.

meer over dit object ›

 Creutzberglaan 133 Beverwijk

Sfeervolle, geheel gerenoveerde, jaren ’30 erkerwoning (helft van dubbel), gelegen in geliefde woonomgeving aan de rand van duingebied.

meer over deze woning ›

 


Verspronckweg 87 Haarlem

Prachtig ruim en karakteristiek benedenhuis met extra slaapkamer in achterhuis op eerste verdieping en tuin op het zuidwesten. Totaal twee slaapkamers. Woonkamer ruim 50 m2!

meer over deze woning ›

 Mercuriusstraat 38 Oudorp (Alkmaar)

Zeer royale (ca. 500 m3!) uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande stenen garage en parkeerplaats op eigen terrein, gelegen in kindvriendelijke woonomgeving.

meer over deze woning ›

 


Grutterij 10 Alkmaar

Starters opgelet! Prachtig licht studioappartement met groot gezamenlijk dakterras en seperate berging voor een aantrekkelijke prijs. Dit leuke appartement ligt op de derde (bovenste!) etage van een goed onderhouden complex.

meer over deze woning ›

 


Hobbemalaan 89 Alkmaar

Keurig gemoderniseerd vierkamer-appartement met ruim balkon, gelegen aan de westkant van Alkmaar in de geliefde woonwijk Hoefplan.

meer over deze woning ›

 De Wieken 4 Oudorp (Alkmaar)

Royale eengezinswoning (405 m3) met vier slaapkamers en diepe verzorgde tuin op prachtige stek aan de rand van park en natuurgebied de Oudorperhout.

meer over deze woning ›

 Buwitsacker 8 Castricum

Robuust helft van dubbel woonhuis met grote garage en fraai aangelegde tuin op het zuidoosten. Gelegen in kindvriendelijke woonomgeving.

meer over deze woning ›

 Schuitengat 1a Zandvoort

Op zoek naar een pied-à-terre of gewoon heerlijk wonen aan zee voor een scherpe prijs?
Dit uniek gesitueerde en fraai verbouwde tweekamer-hoek-appartement met terras, ligt direct aan de boulevard en het strand!

meer over deze woning ›

 Dukaatstraat 3 Alkmaar

Ruime tussenwoning met eigen oprit/parkeerplaats, luxe keuken en badkamer, vier ruime slaapkamers en fraai aangelegde achtertuin op het oosten, gelegen in kindvriendelijke, rustige woonomgeving nabij recreatiegebied 't Geestemerambacht.

meer over deze woning ›

 
Dr. Jacobilaan 8a Castricum (Bakkum)

Fraai verbouwd en luxe afgewerkt helft van een dubbel woonhuis met carport en besloten achtertuin op het zuiden, gelegen in rustige woonomgeving op loopafstand van het duinreservaat en de oude dorpskern van Bakkum meer over deze woning ›

 Junohof 28 Oudorp (Alkmaar)

Royaal herenhuis (geschakeld helft van een dubbel woonhuis) met carport en fraai aangelegde achtertuin op steenworpafstand van tennisclub, scholen en wandelpark in zeer geliefde woonomgeving  

meer over deze woning ›

 Dubbelebuurt 29 Alkmaar

Royaal vier-kamer-hoekappartement midden in het stadcentrum, gelegen aan het Alkmaarse cultuurplein het Canadaplein.

meer over deze woning ›

 Rollerusstraat 14 Castricum

Ideaal gelegen royale eengezinswoning (ca. 360 m3) met berging en achtertuin op het westen. Vrije ligging aan de achterzijde en een prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde!

meer over deze woning ›

 

 

 

Staetenhof Makelaars & Taxateurs is een actief, professioneel en volledig gecertificeerd makelaarskantoor. Wij bieden een gespecialiseerde aankoop - en taxatieservice voor een aangenaam tarief.

Staetenhof Makelaars is een full service makelaarskantoor en het juiste adres voor de aankoop en taxaties van woningen, woon-werk panden, winkels en bedrijfspanden. Staetenhof Makelaars is o.a. aangesloten bij de Nederlandse brancheorganisatie VBO makelaar en internationaal bij de grootste Europese makelaarsorganisatie CEI. Staetenhof

U gaat toch niet zomaar met een makelaar in zee? U kiest toch voor kwaliteit en betrouwbaarheid en voor een actieve resultaatgerichte makelaar? Kies dan voor Staetenhof Makelaars & Taxateurs! Neem contact op via 072 511 41 41 of vul ons contactformulier in.

Staetenhof Makelaars werkt met uitsluitend gecertificeerde register makelaars en taxateurs die beschikken over een ruime ervaring in de makelaardij.

Onze makelaars zijn altijd persoonlijk betrokken en direct voor u beschikbaar. Bezichtingen en onderhandelingen worden bij ons hoogstperoonlijk door de makelaar uitgevoerd.


Staetenhof Makelaars is aangesloten bij de VBO, de snelst groeiende beroepsorganisatie voor makelaars in Nederland. Dit betekent voor u een garantie voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening.


Register voor Makelaars/Taxateurs