› Woningen
  › Bedrijfsobjecten
  › Verkocht
   
  › Aankoop
  › Verkoop
  › Taxaties
  › Hypotheken
   
  › Vacatures
  › Contact
   

          Gijs van Gaalenstraat 18  1773 AD  Kreileroord         Bookmark and Share
Adres: Gijs van Gaalenstraat 18
Postcode: 1773 AD
Plaats: Kreileroord
Vraagprijs
Type: Hoekwoning
Inhoud: ca. 355 m3
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 110 m2
Perceeloppervlakte:

ca. 260 m2

Bouwjaar: ca. 1970

 


Gijs van Gaalenstraat 18 K

1773 AD Kreileroord

Gelegen op een groot perceel van maar liefst 260 m2 eigen grond, op een zonnige locatie (altijd zon in de tuin) van het gemoedelijke Kreileroord, treft u deze hoekwoning met grote schuur en garage in de achtertuin. De woning is bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen, heeft een praktische achterom, een hoekopgestelde keuken en maar liefst 4 ruime slaapkamers op de verdieping. Een grote gezinswoning met veel mogelijkheden! Wieringerwerf is gelegen op 5 autominuten, Den Over en Medemblik op 15 autominuten en binnen 25 minuten bent u al in Hoorn. 

Indeling, begane grond:
Entree, ruime hal en garderobe, meterkast, toiletruimte en trapkast. Ruime woonkamer met open keuken aan de achterzijde. De keuken is opgesteld in hoekvorm en is v.v. diverse apparatuur. In de woonkamer is een aansluiting voor een open haard aanwezig. Via de keuken bereikt u de aangebouwde berging die uitstekend als bijkeuken dienst kan doen. De achtertuin is ruim en biedt de hele dag zon, er is een grote houten garage/berging aanwezig met een gezellige veranda.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot een viertal ruime slaapkamers en tot de compacte badkamer. Ook op deze verdieping zijn alle kamers v.v. kunststof kozijnen. 

Tweede verdieping
via de vlizotrap komt u op de ruime bergzolder (sta-hoogte!) met CV-opstelling (Remeha HR, bouwjaar 2001). Eventueel kan hier in de toekomst een extra slaapkamer worden gerealiseerd.

Algemeen:

* vrijwel geheel v.v. kunststof kozijnen (2006) met isolatieglas * CV-gas d.m.v. Remeha HR (2001) * inhoud circa 355m3 * woonoppervlakte circa 88 m2, overige inpandige ruimte circa 22 m2 (zolder en aangebouwde berging), totale gebruiksoppervlakte derhalve circa 110 m2 * perceeloppervlakte 260 m2 eigen grond * grote tuin op het westen * vrijstaande houten garage/berging v.v. elektra en met veranda * aanvaarding kan snel *

Klik hier om een afspraak met de makelaar te maken om deze woning te bezichtigen of als u meer informatie wilt >>

Terug naar overzicht >> 

StraatbeeldVoorzijde


Woonkamer

Woonkamer

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

Slaapkamer 3

Slaapkamer 4

Keuken