› Woningen
  › Bedrijfsobjecten
  › Verkocht
   
  › Aankoop
  › Verkoop
  › Taxaties
  › Hypotheken
   
  › Vacatures
  › Contact
   

Staetenhof Makelaars is een actief makelaarskantoor en biedt een complete totaalservice. Ons team werkt met veel enthousiasme aan een optimaal verkoopresultaat.

Wij zijn als geen ander makelaarskantoor in staat om op effectieve wijze en met veel creativiteit uw huis te verkopen. Daarbij wilt u dat alle zaken correct en op een eerlijke manier worden afgewikkeld, door ervaren en deskundige mensen. Wij staan garant voor een professionele aanpak met veel persoonlijke aandacht voor u en uw woning. Bij ons kantoor bent u als klant geen nummer.

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en gratis waardebepaling van uw woning via 072 511 41 41 of vul het contactformulier in.

Wij realiseren ons terdege dat u uw kostbare bezit niet zomaar uit handen geeft!

Er zijn ook mensen die hun huis zelf proberen te verkopen, al dan niet met behulp van deeldiensten van een makelaar of een zogenoemde "internetmakelaar". Dit behoort -ook via ons kantoor - tot de mogelijkheden.

De ervaring leert echter dat de meeste opdrachtgevers die met een deeldienst beginnen en bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen doen, in een later stadium overgaan tot volledige begeleiding. Dit leidt niet alleen tot betere verkoopresultaten (een goede makelaar verdient zichzelf terug!), maar voorkomt ook misverstanden met mogelijk nadelige financiële consequenties. Graag delen wij onze ervaringen en leggen wij aan u uit waarom het verstandiger is een traditionele totaalservice van de makelaar te verlangen. Vanzelfsprekend tegen een aangenaam tarief!

Bij de verkoop van uw woning gaan wij grondig te werk. Dat begint al met een uitvoerig onderzoek naar uw woning nog voordat wij ons eerste bezoek aan u brengen. Zodoende kunnen wij -al vaak direct na de opname van uw woning- u de realistische verkoopwaarde geven (de te verwachten verkoopopbrengst na verkoop van uw woning).

Tijdens ons eerste vrijblijvende bezoek worden alle facetten van het verkoopproces met u doorgesproken: de verkoopstrategie, de te hanteren vraagprijs, de te verwachten looptijd, de inzet van verkoopondersteunende middelen en verschillende media, afspraken omtrent de bezichtigingen, etc. Wij geven u tips voor de verkoop en zorgen ervoor (eventueel met behulp van een gecertificeerde professionele verkoopstyliste) dat uw huis goed voor de dag komt.

Nadat wij alles duidelijk en concreet hebben besproken gaan wij voor u aan de slag: we maken een uitgebreide fotoreportage, schrijven een wervende aanbiedingstekst en maken een mooie verkoopbrochure van uw woning, zodat de presentatie uitstekend is verzorgd en kandidaat-kopers van goede en complete informatie worden voorzien. Vervolgens melden wij de woning aan in het makelaars-uitwisselingssysteem, zorgen voor plaatsing op het internet* en desgewenst in diverse kranten en bladen. Natuurlijk presenteren wij uw woning in de onze etalage en plaatsen wij een opvallend te-koop-bord.

Daarna worden in overleg met u met de bezichtigingsafspraken gepland, welke door de makelaar hoogstpersoonlijk worden uitgevoerd. Wij werken niet met assistenten en/of stagiaires.

Onze makelaars zijn flexibel, hanteren geen kantoortijden en u heeft altijd persoonlijk en direct contact met de makelaar zelf! Bovendien bezichtigen wij ook op zaterdagen en in de avonduren, want de potentiële huizenkoper werkt overdag...

Wij voeren, vanzelfsprekend in nauw overleg met u, de prijsonderhandelingen met kandidaat-kopers en zorgen voor een adequate vastlegging van de koopovereenkomst in een waterdicht koopcontract. Wij zorgen ervoor dat verder alles vlot en goed verloopt tot en met de feitelijke en juridische eigendomsoverdracht van de woning bij de notaris.

Nodig een van onze ervaren makelaars uit voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis, zodat u kunt kennismaken met onze persoonlijke en gedegen manier van werken.

Bel Staetenhof 072 511 41 41!

* Indien u ons uw woning laat verkopen wordt uw huis, naast deze site, op alle toonaangevende huizensites (inclusief o.a. www.funda.nl, www.vbo.nl, www.jaap.nl) presenteerd!

Zoekt u een actieve persoonlijk betrokken makelaar of een ervaren deskundige taxateur?

Neem dan contact op met Staetenhof Makelaars & Taxateurs in Alkmaar!

Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar (Oudorp) echter ons werkgebied omvat geheel Noord-Holland! Onder andere zijn wij actief en goed bekend in de volgende plaatsen en gemeenten: Alkmaar, Oudorp, Sint Pancras, Koedijk, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Obdam, Heiloo, Limmen, Castricum, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Bergen, Schoorl, Schoorldam, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Groet, Akersloot, Uitgeest, Schermer, Ursem, Hensbroek, Hoorn, Purmerend, Koggenland, De Rijp, etc, etc.

Voor verkoopsucces belt u met Staetenhof Makelaars!  

Nu nog meer verkoopkansen en nog sneller uw woning verkopen! Staetenhof Makelaars introduceert als eerste in de regio Alkmaar een nieuwe manier van uw woning verkopen: "Erfpacht geeft koopkracht"! -> lees meer

 

Kantoor: 072- 511 41 41 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur).

Buiten kantoortijden kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan de volgende werkdag contact met u op.

Desgewenst kunnen wij ook 's avonds of op zaterdag bij u langs komen.